​Aircondition service til gode priser hos Motor Centrum

Trænger din bil til aircondition service? Så er du kommet til rette sted. Hos Motor Centrum har vores mekanikere masser af erfaring med reparation og vedligehold af aircondition til bil. 

Vi hjælper private og erhvervskunder i Grenå samt på Djursland og omegn. Vi er Skoda specialister, men vores mange års erfaring med kontrol og reparation gør os i stand til at hjælpe dig med aircondition service, uanset hvilke bil du har. Kig forbi, og oplev vores gode service på din egen bil.

Hvorfor bruge tid på aircondition service?

Alle aircondition- eller klimaanlæg taber med tiden kølemiddel, og det nedsætter dit anlægs evne til at køle bilen ned. Derfor er det vigtigt, at du med jævne mellem får udført en aircondition service.​ Nogle vælger at droppe aircondition service, fordi de ikke vil betale prisen for det. Det er sjældent en god idé.

Får dit klimaanlæg for eksempel ikke det smøremiddel, det trænger til, kan du risikere at skulle betale endnu flere penge for at få anlægget repareret - derfor er prisen for aircondition service som regel givet godt ud. Hos Motor Centrum finder du desuden billige priser på service af aircondition til bil.

​Hvor ofte skal min bils aircondition til service?

Det er et spørgsmål, vi ofte hører. Hos Motor Centrum anbefaler vi, at du som minimum får foretaget aircondition service hvert andet år. Også gerne oftere, hvis du for eksempel kører langt på arbejde eller skal på en længere bilferie.

Ring i dag, og få et godt tilbud på service af aircondition til bil

Er det også på tide, at din bils aircondition kommer til service? Så er du meget velkommen til at kigge forbi vores værksted i Ørum eller kontakte os på vores telefon 86 38 10 74 eller e-mail centrum@mail.dk – så tager vi en snak om din bils service.

​​

Kontakt

Firma

Motor Centrum

Knivej 4 8586 Ørum Djurs

26574501​

Åbningstider

Mandag - torsdag:

08.00 - 16.30


Fredag:

 08.00 - 13.00