​Dækskift hos en professionel og kvalificeret mekanikker

Har du brug for et dækskift? Det kan vi hjælpe dig med hos Motor Centrum. Vi skifter dæk for både private- og erhvervskunder i Grenå, Djursland og omegn. 

Selvom vi er Skoda-specialister, står vi klar til at hjælpe med dit dækskift uanset bilmærke. Kom forbi værkstedet, og få dit dækskift klaret hurtigt, billigt og professionelt.

Hvorfor skal du få skiftet bildæk professionelt?

Dit bildæk skal skiftes, når du går fra sommerdæk til vinterdæk eller omvendt, altså omkring hvert halve år. Det er vigtigt, at du skifter mellem sommer- og vinterdæk, når årstiderne skifter. Dækkene er fremstillet til en bestemt type vejr, og derfor opnår du langt større vejgreb, og dermed sikkerhed, når du vælger de rigtige dæk.

Hvordan ved jeg, at mine dæk skal skiftes?

Det kan også blive nødvendigt at få foretaget et dækskift, simpelthen fordi dine nuværende dæk er for slidte. Du kan se, hvornår dine dæk skal skiftes, på dybden af deres mønster. Her sidder en indikator for, hvornår dine dæk er for nedslidte og altså skal skiftes.​

​Kan man selv skifte sine dæk på bilen?

Det kan godt lade sig gøre selv at foretage dit dækskift, men det kræver noget helt bestemt specialværktøj. Uden dette er det ikke muligt at skifte dæk selv. Derfor vælger langt de fleste også at få det gjort hos en mekaniker.

Hvad koster dækskift hos en mekaniker?

Et dækskift kan variere en del i prisen afhængig af bilens mærke og typen af dæk med mere. Hos Motor Centrum er du dog altid sikker på at få en fordelagtig og billig pris på dit dækskift.

Lad os klare dit dækskift hurtigt, billigt og effektivt - kontakt os i dag!

Er det tid til at skifte dine dæk, eller vil du gerne høre mere om vores services, hører vi altid gerne fra dig på telefon. 86 38 10 74 eller e-mail centrum@mail.dk – vi ser frem til at høre fra dig. Du er også altid velkommen til at komme forbi vores værksted.

Kontakt

Firma

Motor Centrum

Knivej 4 8586 Ørum Djurs

26574501​

Åbningstider

Mandag - torsdag:

08.00 - 16.30


Fredag:

 08.00 - 13.00