Salg af personbiler

Bilsalg​ - salg af brugte biler i flere prisklasser

Udstilling​

Er du på udkig efter brugte biler til salg i nærheden af Grenå eller på det øvrige Djursland, så er du kommet til den helt rette forhandler. Hos Motor Centrum tilbyder vi blandt andet bilsalg, hvor du har mulighed for at finde et stort og velassorteret udvalg af brugte biler.​

Vælg mellem et bredt udvalg af brugte biler

I forbindelse med vores salg af brugte biler kan du vælge mellem alle slags biltyper og -mærker, og her på denne side kan du klikke dig ind på den prisklasse, som du er villig til at betale for din kommende bil for at se nærmere på, hvilke biler vi har til salg.​

​Tag på en prøvetur i bilen

I forbindelse med potentielle køb af brugte biler har du hos os altid mulighed for at prøvekøre den ønskede bil, inden du gennemfører et køb. Det giver dig en sikkerhed og tryghed for, at du vælger den helt rigtige bil. 

Kontakt os og hør mere om bilsalg eller kig forbi

Ønsker du at gøre en god bilhandel? Så er vi hos Motor Centrum et oplagt valg. Vi tilbyder salg af brugte biler til konkurrencedygtige priser, og når du har fundet den bil, du godt kunne tænke dig at købe, udarbejder vi også gerne et uforpligtende tilbud med en billig pris til dig. Vi tilbyder også mulighed for finansiering, hvis der er behov for det.

Ønsker du at høre mere om vores bilsalg, eller har du nogle spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os, ligesom du også altid er velkommen til at kigge forbi vores adresse for at se nærmere på vores udvalg af brugte biler til salg og eventuelt prøvekøre en eller flere af dem.

Ovenfor kan du gå ind og se, hvilke biler vi har i den prisklasse, du ønsker at købe i. Vi forhandler biler af flere forskellige mærker, så det er helt sikkert, at du kan finde en brugt bil, der matcher dine behov.