Værksted

Værksted

For Motor-Centrum er kvalitet og tillid nøgleord, som vi altid arbejder efter at kunne leve op til.​

Mange års erfaring inden for branchen er afgørende for professionel kontrol og reparation.

​Aircondition service til gode priser hos Motor Centrum

Trænger din bil til aircondition service? Så er du kommet til rette sted. Hos Motor Centrum har vores mekanikere masser af erfaring med reparation og vedligehold af aircondition til bil. 

Vi hjælper private og erhvervskunder i Grenå samt på Djursland og omegn. Vi er Skoda specialister, men vores mange års erfaring med kontrol og reparation gør os i stand til at hjælpe dig med aircondition service, uanset hvilke bil du har. Kig forbi, og oplev vores gode service på din egen bil.

Hvorfor bruge tid på aircondition service?

Alle aircondition- eller klimaanlæg taber med tiden kølemiddel, og det nedsætter dit anlægs evne til at køle bilen ned. Derfor er det vigtigt, at du med jævne mellem får udført en aircondition service.​ Nogle vælger at droppe aircondition service, fordi de ikke vil betale prisen for det. Det er sjældent en god idé.​

Får dit klimaanlæg for eksempel ikke det smøremiddel, det trænger til, kan du risikere at skulle betale endnu flere penge for at få anlægget repareret – derfor er prisen for aircondition service som regel givet godt ud. Hos Motor Centrum finder du desuden billige priser på service af aircondition til bil.

​Hvor ofte skal min bils aircondition til service?

Det er et spørgsmål, vi ofte hører. Hos Motor Centrum anbefaler vi, at du som minimum får foretaget aircondition service hvert andet år. Også gerne oftere, hvis du for eksempel kører langt på arbejde eller skal på en længere bilferie.

​Ring i dag, og få et godt tilbud på service af aircondition til bil

Er det også på tide, at din bils aircondition kommer til service? Så er du meget velkommen til at kigge forbi vores værksted i Ørum eller kontakte os på vores telefon 86 38 10 74 eller e-mail motor-centrum@mail.dk – så tager vi en snak om din bils service.

​Dækskift hos en professionel og kvalificeret mekanikker

Har du brug for et dækskift? Det kan vi hjælpe dig med hos Motor Centrum. Vi skifter dæk for både private- og erhvervskunder i Grenå, Djursland og omegn. ​

Selvom vi er Skoda-specialister, står vi klar til at hjælpe med dit dækskift uanset bilmærke. Kom forbi værkstedet, og få dit dækskift klaret hurtigt, billigt og professionelt.

Hvorfor skal du få skiftet bildæk professionelt?

Dit bildæk skal skiftes, når du går fra sommerdæk til vinterdæk eller omvendt, altså omkring hvert halve år. Det er vigtigt, at du skifter mellem sommer- og vinterdæk, når årstiderne skifter. Dækkene er fremstillet til en bestemt type vejr, og derfor opnår du langt større vejgreb, og dermed sikkerhed, når du vælger de rigtige dæk.

Hvordan ved jeg, at mine dæk skal skiftes?

Det kan også blive nødvendigt at få foretaget et dækskift, simpelthen fordi dine nuværende dæk er for slidte. Du kan se, hvornår dine dæk skal skiftes, på dybden af deres mønster. Her sidder en indikator for, hvornår dine dæk er for nedslidte og altså skal skiftes.​

​Kan man selv skifte sine dæk på bilen?

Det kan godt lade sig gøre selv at foretage dit dækskift, men det kræver noget helt bestemt specialværktøj. Uden dette er det ikke muligt at skifte dæk selv. Derfor vælger langt de fleste også at få det gjort hos en mekaniker.

Hvad koster dækskift hos en mekaniker?

Et dækskift kan variere en del i prisen afhængig af bilens mærke og typen af dæk med mere. Hos Motor Centrum er du dog altid sikker på at få en fordelagtig og billig pris på dit dækskift.​

Lad os klare dit dækskift hurtigt, billigt og effektivt – kontakt os i dag!

Er det tid til at skifte dine dæk, eller vil du gerne høre mere om vores services, hører vi altid gerne fra dig på telefon. 86 38 10 74 eller e-mail motor-centrum@mail.dk – vi ser frem til at høre fra dig. Du er også altid velkommen til at komme forbi vores værksted.

Kontakt os